Access-Databases
G&G CAS
G&G on twitter G&G on Facebook G&G rss feed      
 
Αρχική Σελίδα
Ποιοι Είμαστε
Υπηρεσίες
Προγράμματα ->
Γιατί Access
Πως Δουλεύουμε
Εγγύηση
Ζητήστε τη δική σας
Εφαρμογή!
Επικοινωνία

Site Map


Συνδεθείτε με την G&G
G&G on twitter  G&G on Facebook 


 

Κατασκευή Ιστοσελίδας
Δημιουργία Ιστοσελίδων

 

S.E.O. / S.E.M. Ανεβείτε στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης

 

Πληροφορίες για την χρήση της πληροφορικής στις επιχειρήσεις - Νέα της G&G

 

 


 

 


Υπηρεσίες Give everyone more in use value than you take from him in cash value.
Then you are adding to the life of the world by every business transaction.
Wallace D. Wattles

Αναπτύσσουμε εφαρμογές σε Microsoft Access που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σας.
Η ανάπτυξη εφαρμογών βάσεων δεδομένων συνήθως περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να προσφέρουμε μόνο ένα μέρος τους, όταν υπάρχει προσωπικό στην επιχείρηση σας που θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Ανάλυση των απαιτήσεων
Μπορούμε να αναλύσουμε το υπάρχον σύστημα σας, να δούμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε την καλύτερη λύση γι' αυτές.

Σχεδίαση Εφαρμογής Βάσης Δεδομένων
Το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας ή της αποτυχίας της εφαρμογής σας οφείλεται στην καλή ή όχι σχεδίαση της βάσης δεδομένων σας. Το G&G CAS Dept. ειδικεύεται στην ανάλυση βάσεων δεδομένων και χάρη στην πολυετή πείρα μας και τις επιστημονικές μας γνώσεις, σας προμηθεύουμε με ένα εύρωστο, ευέλικτο και αξιόπιστο μοντέλο.

Ανάπτυξη Εφαρμογής Βάσης Δεδομένων
Η σωστή μεταφορά του μοντέλου της σχεδίασης και η επιτυχημένη ανάπτυξη των φορμών καταχωρήσεως δεδομένων και των αναφορών είναι ένας καθοριστικός παράγοντας στην αποδοχή ή όχι της εφαρμογής από την επιχείρηση σας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον τρόπο λειτουργίας σας και την κουλτούρα της δικής σας επιχείρησης, προσφέρουμε λύσεις που γίνονται γρήγορα αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινής σας εργασίας.

Έλεγχος
Όλες οι λύσεις που αναπτύσσουμε περνάνε από εξονυχιστικούς ελέγχους ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως και με ορθό τρόπο στις απαιτήσεις σας. Ο έλεγχος γίνεται τόσο από δική μας ομάδα όσο και από το προσωπικό της επιχείρησης σας που θα χειρίζεται την εφαρμογή, ώστε τυχόν προβλήματα να αντιμετωπίζονται και να διορθώνονται στα πρώτα στάδια, πολύ πριν από τη λειτουργία της εφαρμογής σε πραγματικές συνθήκες.

Τεκμηρίωση
Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τεκμηρίωση που ξεκινάει από το ολοκληρωμένο εγχειρίδιο χρήσης και φτάνει μέχρι την λεπτομερή τεχνική τεκμηρίωση του συνόλου της εφαρμογής. Το κάθε έγγραφο είναι γραμμένο σε γλώσσα κατανοητή από τους χρήστες στους οποίους απευθύνεται. Έτσι, το εγχειρίδιο χρήση θα είναι γεμάτο από όρους που χρησιμοποιεί η επιχείρηση σας στην καθημερινή της λειτουργία, ενώ τα τεχνικά εγχειρίδια θα είναι γραμμένα σε άψογη τεχνική ορολογία.

Μετατροπή δεδομένων
Πιθανόν να υπάρχουν δεδομένα σε ηλεκτρονική μορφή που θέλετε να συμπεριλάβετε στο νέο σύστημα. Αυτά μπορεί να είναι σε παλιά αρχεία dos, σε Excell ή και σε κάποια άλλη βάση δεδομένων. Η μεταφορά τους με επανακαταχώρηση στο νέο σύστημα, εκτός από χρονοβόρα, αποτελεί και μία πιθανή πηγή λαθών και προβλημάτων. Το G&G CAS Dept. μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά των δεδομένων αυτών με αυτοματοποιημένο τρόπο, ώστε και να ελαχιστοποιηθεί ο απαιτούμενος χρόνος αλλά και -το σημαντικότερο- να μηδενιστεί η πιθανότητα λάθους.

Υποστήριξη
Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη σε όλες τις λύσεις που αναπτύσσουμε. Από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί στην επιχείρηση σας μία εφαρμογή της G&G μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την απροβλημάτιστη λειτουργία της και την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα παρουσιαστούν. Ολες οι εφαρμογές μας καλύπτονται από την ΕΓΓΥΗΣΗ μας, επειδή η δική σας ικανοποίηση αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.

Αναβάθμιση / Επέκταση
Πέρα όμως από την επίλυση τυχών προβλημάτων, το G&G CAS Dept. ανταποκρίνεται άμεσα και στις ανάγκες επέκτασης των εφαρμογών σας με νέες δυνατότητες. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι λύσεις μας θα καλύψουν όχι μόνο τις τωρινές αλλά και τις αυριανές σας ανάγκες. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η G&G θα είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας σας αξιόπιστα και αποτελεσματικά εργαλεία.

 

 

G&G ΜεσιτικόG&G Μεσιτικό - Εφαρμογή για Μεσιτικά Γραφεία
Εφαρμογή για Μεσιτικά Γραφεία

 

G&G Lo2
G&G Lo2 - Εφαρμογή για Λογιστικά Γραφεία

Εφαρμογή για Λογιστικά Γραφεία

 

ΝΕΟ!
G&G Cleaner
Πρόγραμμα για καθαριστήρια G&G Cleaner

Πρόγραμμα για καθαριστήρια


Περισσότερες εφαρμογές μας μπορείτε να βρείτε στο DBFolio...

 

 

 

 
[Αρχική Σελίδα] [Ποιοι Είμαστε] [Υπηρεσίες] [Έργα] [Γιατί Access] [Πως Δουλεύουμε] [Εγγύηση] [Ζητήστε τη δική σας Εφαρμογή] [Επικοινωνία] [Site Map]
G&G on twitter  G&G on Facebook  G&G rss feed

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος site διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση ή αντιγραφή του, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της G&G.
© 2001-2011 G&G